Contact:

Mariastraat 30a

5953 NL Reuver

077-4746000

info@dierenartsreuver.nl
Openingstijden:

Ma t/m vrijdag 9.30 – 18.30 uur

Nieuwsberichten

HPM Veterinary is een nieuwe lijn gezondheidsvoeding!

U vraagt zich, net als vele hondeneigenaren met u, ongetwijfeld af wat u uw hond te eten geeft. Wellicht bent u zich hiervan al bewust en maakt u zich daarover zorgen. Uw hond heeft voeding nodig die aansluit bij zijn of haar instinct en nutritionele behoefte.

Elke hond -ook die van u- is een CARNIVOOR. Echter veel hondenvoedingen lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten teveel granen en zetmeel.

Wist u dat 66% van de voedingen voor de
volwassen hond een plantaardig ingrediënt als hoofdingrediënt heeft?


Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen.
VETERINARY HPM is anders dan andere hondenvoedingen in de markt.

VETERINARY HPM is een nieuwe generatie voeding die aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van de hond. Het assortiment van hyper-premium hondenvoeding is gebaseerd op een laag koolhydraat - hoog eiwit formulering.
De hoeveelheid zetmeel en koolhydraten is significant verlaagd en vervangen door een hoog gehalte aan dierlijk eiwit om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor. Veterinary HPM bevat tevens een nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten ter ondersteuning van een goede conditie en gezondheid.

Een voeding voor elk formaat, leeftijd & levensstijl. Of het nu om een groot of klein ras, pup of senior, gesteriliseerd of niet gaat, VETERINARY HPM voorziet in de nutritionele behoefte van elke hond. Elk product is speciaal ontwikkeld voor elke situatie, aangepast aan de specifieke conditie,gevoeligheden, leeftijd en activiteit van uw hond.

 

Kom vrijblijvend een keertje binnen lopen voor meer informatie!


13.01.2020

Copyright © 2022 Dierenarts Reuver