Contact:

Doctor Poelsstraat 8A

5953 NP Reuver

077-4746000

info@dierenartsreuver.nl
Openingstijden:

Ma t/m vrijdag 9.30 – 18.30 uur

Profiel

In onze kliniek staat de beste zorg voor uw huisdier voorop.Onze dierenarts is bevoegd om alle diersoorten te behandelen. Wij willen op het hoogst mogelijke niveau zorg bieden aan uw dieren. Het goed bijhouden van kennis voor àlle diersoorten is een onbegonnen werk. Daarom hebben wij er voor gekozen ons toe te leggen op gezelschapsdieren. Wij houden onze vakkennis op het hoogst mogelijke niveau door; intensieve bij- en nascholing, literatuurstudie en overleg en samenwerking met o.a. specialisten. Ook zijn we daardoor op de hoogte van de nieuwste technieken en therapiën voor uw geliefde huisdier.

U kunt bij ons niet alleen terecht met uw hond of kat, maar ook met uw konijn.


Wat doen wij?

Wij hebben in onze kliniek meer dan de gemiddelde onderzoeks -en behandelings mogelijkheden. Klik op behandelingen om te zien wat deze mogelijkheden zoal zijn.

In onze apotheek houden we medicijnen en narcosemiddelen steeds aangepast aan de nieuwste inzichten. Dat geldt natuurlijk ook voor de (dieet-)diervoeding, antiparasitaire middelen (o.a. vlo- en wormmiddelen) en verzorgingsartikelen.

Binnen onze bedrijfsvoering toetsen wij voortdurend de inrichting en organisatie van onze praktijk op naleving van overheidsbepalingen zoals arbeidsomstandigheden, apotheekregelgeving en milieuwetgeving. Zodat we op alle gebieden aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voldoen.

Copyright © 2024 Dierenarts Reuver