Contact:

Doctor Poelsstraat 8A

5953 NP Reuver

077-4746000

info@dierenartsreuver.nl
Openingstijden:

Ma t/m vrijdag 9.30 – 18.30 uur

Operaties

Het kan voorkomen dat het nodig is om uw huisdier te opereren. Dit kan bijvoorbeeld een sterilisatie of castratie zijn. Ook kan het nodig zijn om uw dier te opereren omdat hij/zij dan een betere kans op genezing / herstel heeft.
Als een operatie noodzakelijk is zal de dierenarts u alles uitleggen en uw vragen beantwoorden. Ook zullen wij u vertellen hoe u uw dier moet voorbereiden en na de operatie verzorgen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de operatie die uw dier nodig heeft.

Elke operatie  wordt onder narcosede uitgevoerd. Uw dier merkt er dus niets van en de chirurg kan zo zorgvuldig en veilig werken. Ook wordt er voor gezorgd dat uw dier geen pijn heeft. Niet alleen tijdens, maar ook ná de operatie. Dat is heel belangrijk voor een goed herstel. 

Over het algemeen wordt er ’s ochtends geopereerd. Uw dier kan dan rustig bijkomen onder het wakend oog van de een dierenarts. Hij/zij kan vrijwel altijd nog dezelfde dag naar huis. U moet er voor zorgen dat hij/zij niet aan de wond kan komen. Wij zullen u uitleggen hoe u dat kunt doen. Indien nodig krijgt u een kraag of een speciaal rompertje van ons mee. Uw dier heeft nog een aantal dagen rust nodig.

U krijgt vaak nog medicijnen mee en advies over het verloop van herstel. Mocht u hoe dan ook vragen of twijfels over de toestand van uw huisdier hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

<< Terug

Copyright © 2024 Dierenarts Reuver